GREKLAND 2018

 
 

Byt ostadigt väder här hemma mot medelhavets klarblåa och varma vatten i Grekland nästa vår, sommar, höst. Hyr en båt hos oss på Swede Charter och nu till "boka-tidigt-priser". Gäller samtliga våra baser I Grekland

Se våra båtar och priser "just-nu", klicka på bilden nedan ... 

 
 
 
 
 

I perioden 29 september till 6 oktober 2018 så kan man medverka i den eskaderseglats vi då kommer att genomföra, med undertecknad = Staffan Francke som gruppledare. Man kan välja att hyra hel båt a egen hand alternativt boka plats i dubbelhytt ombord på ngn av de båtar där vi kommer att ha blandad besättning

 
 
 
 

I de båtar där vi kommer att ha en blandad besättning så kommer vi främst använda oss av modeller med ovanstående layout. Här finns 4 x dubbelhytter + 1 x hytt med våningskojer + en främre hytt för skepparen. Ja det finns även en plats i salongen så totalt kan vi vara upp till 12 personer per båt.

 
 
 

Det behövs inga förkunskaper när man är med i en blandad besättning, men såklart skall alla vara med och medverka i de dagliga sysslorna. Pris pp är SEK 4900:- som del i en båthyra och gemensamt med sin övriga besättning a respektive båt så delar man på de löpande kostnaderna som bränsle, frukost & lunchmat, eventuella hamnavgifter osv ...
(flyg bokar man och betalar a egen hand)
Kontakta oss vid intresse för mer detaljinfo.

 
 
 

Se nedan just den seglingsrutt vi just nu planerat för inför denna eskader.

 
 

Dag 1 = lördag
ankomst till Aten denna dag eller tidigare. Samling på vår marina i Alimos från cirka 12.00. Genomgång och proviantering av båtarna. Är man tidigt på plats så hinner man segla ut redan första dagen, men de flesta ligger kvar på vår marina som ligger utefter Atens badstränder.

 
 
 

Dag 2 = söndag
frukost och tidig avgång. Seglingen går söderut och man går förbi ön Aegina på dess östra sida där man även kan gör ett lunch och badstopp. Seglingen fortsätter därefter söderut till den bilfria men åsnetäta ön och byn Hydra.(ca:35nm)

 
 
 

Dag 3 = måndag
fortsatt söder och därefter västerut förbi Spetses mot Pelopennesos halvön där vi rekommenderar att besöka Astros.(ca:24nm)

 
 
 

Dag 4 = tisdag
Napflio ser vi som nästa etappmål och hit är det bara en kort sträcka.(ca:9nm)

 
 
 

Dag 5 = onsdag
Idag har vi satt upp en "långsegling" så direkt efter frukost kastar man loss och Poros är målet.(ca:46nm)

 
 
 

Dag 6 = torsdag
Epidavros med fina stränder och en sevärd amfiteater är planen för denna dag.(ca:16nm)

 
 
 

Dag 7 = fredag
Norrut och efter ngt lunch och badstopp så är man åter i Aten. (ca:31 nm). Från vår marina så kan man ta spårvagnen in till Atens centrum eller besöka Akropolis.

 
 
 

Dag 8 = lördag
Dags för hemresa eller ta sig vidare på egen hand i Grekland.

Intresserad ???
Kontakta oss för "just-nu" lediga båtar för detta erbjudande.
Frågor ? ring 0303-61689 eller e-post info(at)swedecharter.com
mvh: Staffan Francke . Swede Charter

 
 
 

Vill du EJ få fler mail från Swede Charter.Klicka här för att avregistrera din adress

 

Postman