• GOLDCREST

GOLDCREST

Information om båten Goldcrest.


Båtdetaljer

70 fots kanalbåt med en tyst vattenkyld diesel motor som är lättkörd. vid avhämtning av båten får man en genomgång över hur den fungerar för att tryggt kunna lämna hamnen, båtarna är allmänt mycket lättkörda och kräver inte någon tidigare erfarenhet.

Inbyggd komfort

Central värme. Varmt och kallt vatten från en 750 liters vattentank. 240 volts ström. Heltäckningsmattor, Säkerhetsbox för värdehandlingar.

Övrig komfortutrustning

Radio CD spelare, Färgtv med DVD, hårtork, dammsugare, 12 voltsuttag för laddning av mobiltelefon, handdukar en dusch handduk och en handhandduk (1 per badrum). Ett välkomstpaket finns ombord bestående av diskmedel, disktrasa, diskhandduk, en skurtrasa, toalettpapper (1 rulle), skräppåsar.

Bäddar

Man sover upp till 8 personer ombord. möjlighet att bädda ut en dubbelsäng i salongen! Lakan ingår! Om ni vill ha extra lakan kan detta beställas i förväg!

Kök

Fullt utrustat kök för 8 personer. Gasspis med ugn, sink med avlopp, arbetsyta och förvaringsutrymmen. mikrovågsugn, brödrost och kaffebryggare. Kastruller och stekpannor, skålar, skärbrädor, och allt man kan tänkas behöva för det antal bäddar båten har.

Badrum

Badrum med handfat, elektriskt wc, dusch. 240 v.

Till toppen